Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Засідання Комітету Верховної Ради з агрополітики по обговоренню галузі виноробства відбулось на Одещині

    Темою зібрання були актуальні питання законодавчого врегулювання виноградарства і виноробства в Україні в процесі євроінтеграції.

    11-7.jpg

    Голова Комітету Олександр Гайду в ході засідання круглого столу окреслив головні проблеми виноробної галузі України та першочергові питання, які наразі опрацьовуються комітетом для покращення роботи та конкурентоспроможності галузі на європейському та міжнародному ринках.

    27_copy_copy_copy_copy_copy.jpg

    В засіданні Комітету також прийняли участь в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, заступник голови Одеської ОДА Дмитро Радулов, перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський, директор «ПРОМИСЛОВО-ТОРГОВЕЛЬНОЇ КОМПАНІЇ ШАБО» Юрій Шелехов, директор «Інституту виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова» Ірина Ковальова та інші.

    12-4.jpg

    15-3_copy.jpg

    18-2_copy_copy.jpg

    25_copy_copy_copy.jpg

    26_copy_copy_copy.jpg

    В.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький зазначив, що галузь виноградарства і виноробства України наразі характеризується складними процесами та стагнацією через війну, однак міністерство налаштоване на підтримку вітчизняної сировинної бази та покращення державної політики контролю якості продукції і просування український брендів.

    22_1.jpg

    У свою чергу перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський наголосив, що Бессарабія має багатовікову історію та традиції виноробства, для нас це не просто галузь сільського господарства – це частина нашої культури та душа краю.

    14-3_copy.jpg

    «В цих складних умовах нам, як владі, важливо зробити все можливе, щоб підтримати виноробну галузь та допомогти їй відновитися. І одним з ключових кроків на цьому шляху є прийняття Закону «Про виноград та продукти виноградарства». Депутати Одеської обласної ради вже підготували звернення до Верховної Ради України в підтримку цього законопроекту», — зазначив Олег Радковський.

    23_2.jpg

    16-2_copy_copy.jpg

    20-2_copy.jpg

    29_copy_copy_copy_copy.jpg

    28_1_copy_copy.jpg

    Окрім роботи круглого столу власник виноробної компанії SHABO Важа Іукурідзе провів екскурсію гостям по виробничих потужностях підприємства та виноградниках.

    09-5_copy_copy.jpg

    07-7_2.jpg

    04-8_1.jpg

    03-10_copy.jpg

    «На основі багатовікових традицій шабського виноробства у 2003 році було створено компанію SHABO, виноробний комплекс якої має повний цикл виробництва. Професійний підхід у виноградарстві та виноробстві є для нас пріоритетом, а використання сучасного та високотехнологічного обладнання дозволяє створювати особливі та унікальні вина», —  розповів Важа Іукурідзе.

    30_copy_copy.jpg

    34_copy.jpg

    36.jpg

    35_copy.jpg

    37.jpg

    Наразі підприємство є лідером української галузі з виробництва преміальних вин та бренді, оброблює 1200 га виноградників та має сучасний технологічний комплекс. Продукцію компанії відзначено понад 500 нагородами авторитетних міжнародних конкурсів, а широкий асортимент продукції SHABO представлено в усіх регіонах України, а також у 20 країнах світу. До складу підприємства входять «Винний дім SHABO», «Дім ігристих вин SHABO», а також «Коньячний дім SHABO».

    Сам регіон Шабо має ідеальні ґрунти та клімат, що оцінили швейцарці ще у 1822 році. Вони заснували тут виноробне поселення та започаткували епоху виноградарства та культури і традицій створення якісних вин.

    38.jpg

    39.jpg

    40.jpg

    33_copy_copy_copy.jpg

    Добавить комментарий

    Начальник Білозерської Військової адміністрації Херсонської області Ігор Острівний — фігурант ряду кримінальних справ, пов’язаних з розтратою бюджетних коштів громади

    За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником Білозерської селищної ради – є Ігор Острівний, який ще 14 грудня 2022 року розпорядженням Президента України, був призначений начальником селищної військової адміністрації. Згідно матеріалів ряду кримінальних проваджень, починаючи вже з 2023 року посадовими особами Білозерської селищної ради Херсонської області, в умовах воєнного стану неодноразово […]

    Планировка квартир – куда обратиться за помощью?

    Существует множество планировок квартир, но подобрать идеальную – задача не из простых. Цена малейшей ошибки может измеряться круглой суммой и потраченными усилиями.  NSDgroup предлагает первоклассные услуги по планировке квартир, которые помогут вам максимально эффективно использовать пространство вашего жилья. Компания предоставляет индивидуальные решения в зависимости от количества комнат и ваших пожеланий. Будь то незначительные изменения или […]

    Як відкрити та використовувати європейську картку від криптогаманця Trustee Plus

    У світі, де фінансові установи все більше зосереджені на контролі над діями своїх клієнтів, Trustee Plus виходить за рамки традиційного підходу, пропонуючи користувачам новий рівень свободи. Замість того щоб обмежувати вас, мета компанії — дати користувачам інструменти для управління своїми коштами без будь-яких блокувань. Нещодавні нововведення НБУ, що стосуються лімітів на P2P-перекази, значно ускладнили життя […]

    Как обменять криптовалюту в Одессе: безопасные и проверенные способы

    С ростом популярности криптовалют все больше людей в Одессе начинают интересоваться возможностью обмена фиатных денег (гривны, доллары и т.д.) на  криптовалюты. К сожалению, наряду с ростом криптоэкономики увеличивается и число мошенничеств в этой сфере. Поэтому очень важно выбрать надежный и безопасный способ обмена.  Добавить комментарий