Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Приготування борщу – як прискорити процес та зробити страву смачною?

    Приготування борщу – справжнє таїнство української культури! Існує безліч рецептів коронної страви українців, а кожна господиня обов’язково має свої маленькі секретики, які роблять саме її борщ найсмачнішим! Наш секрет приготування борщу полягає у використанні вже готової буряково-томатної заправки, яка повинна бути завжди під рукою, щоб не витрачати час на її окреме приготування.

    Готуємо інгредієнти для найкращого борщу! 

    В українців є така приказка – «Я ж не борщ, щоб всім подобатися!». Бо дійсно, знайти українця, якому не подобається найулюбленіша страва поколінь, просто неможливо. Єдиний мінус класичного рецепту – тривалий час приготування, від двох годин і більше. Це через інгредієнти, котрі треба довгенько варити – м’ясо, буряк, морква. Суттєво скорочує час приготування пісного борщу – а в літню спеку саме така легка страва рекомендується лікарями!  

    Отже, нам будуть потрібні 2,5 літрів води, зо 3 середні картоплини (або п’ять поменше), пів капустини, два зубчика часника, лавровий лист та зелень петрушки або укропу. А ще краще, і того і другого. Все інше вже додано в заправці для борщу Торчин®! 

    Ставимо на вогонь кастрюлю з водою, і поки вона закипить, почистимо картоплю та наріжемо її кубиками. А капусту гарненько пошинкуємо. Як вода закипіла, кидаємо картоплю, даємо їй декілька хвилин поваритися самостійно, і додаємо капусту. Варимо разом ще 5 хвилин. Як овочі будуть майже готові, додаємо заправку, часничок, лавровий лист, перемішуємо, і варимо ще зо 2-3 хвилини. Зелень досвідчені господині додають вже в самому кінці, щоб зберегти аромат та вітаміни. 

    Після того, як зняли борщик з вогню, дайте йому хоча б півгодини настоятися. Не даремно ж кажуть, що найсмачніший борщ – вчорашній! 

    М’ясний варіант – які нюанси? 

    Не набагато довше готувати борщ з курятиною. Це може бути або грудинка, нарізана кубиком, або стегенця чи гомілки. Робимо все так само, тільки спочатку відварюємо обрану частину курочки до напівготовності та знімаємо піну. А ще краще – поварити м’ясо в киплячій воді зо 5 хвилин, та зілляти перший бульон. Фахівці кажуть, що так корисніше.

    Далі ви вже знаєте – картопелька, капуста, заправка до борщу, часник та зелень. На сіль перевіряйте вже в самому кінці і присолюйте на власний смак.

    Урізноманітнити смак звичної страви завжди можна за допомогою приправ. Чорний перчик робить страву ще більш духмяною та пікантною, також можна експериментувати з наборами різних трав: прованські, італійські, французькі. Чи використовувати окремі трави: орегано, базилік, тощо.

    Добавить комментарий

    «27 миллионов» или бюджет в минусе: одесское «Динамо» опубликовало факты о своей деятельности

    Одесская областная организация ФСТ «Динамо» Украины опубликовала детальный отчёт о своей финансовой деятельности за 2024–2025 годы,  в качестве опровержений спекуляций о «27 миллионах прибыли». Чиновники от спорта заявляют о критическом дефиците бюджета после сокращения финансирования. Организация имеет статус неприбыльной, а все поступления в 2024 году были направлены исключительно на уставную деятельность — предоставление бесплатных социальных […]

    Купить авто за криптовалюту и другие крупные покупки в эпоху цифровых активов

    Интерес к использованию криптовалют в реальной жизни уже давно вышел за рамки инвестиций и трейдинга. Все больше держателей цифровых активов задумываются: почему бы не тратить крипту так же легко, как фиатные деньги? Особенно когда речь идет о крупных покупках — машинах, недвижимости или технике. Сегодня цифровые активы можно использовать для покупки автомобиля, квартиры и даже […]

    Ресторан японської кухні: смачні страви та традиції

    Їжа у Японії — це справжнє мистецтво. Вона вражає гурманів смаком та естетикою. В ресторанах гостям пропонують різноманітні страви японської кухні. Для їхнього приготування використовуються найсвіжиші інгредієнти. У цієї статті розглянемо особливості японської кухні і розповімо, які є популярні страви. Також спробуємо відповісти на питання, чому слід відвідати суші-бар. Основи японської кухні Відмінні риси, які […]

    Як швидко та безпроблемно закрити потреби у кадрах: масовий підбір персоналу в Одесі

    Запуск нового проєкту, розширення бізнесу або несподіваний сезонний пік — знайома ситуація для будь-якого роботодавця. Коли працівники потрібні вже «на вчора», часу на довгі пошуки просто немає. Але ж і взяти кого-небудь «з вулиці» — ризиковано. Потрібні перевірені, мотивовані люди, які швидко ввійдуть у курс справ. Саме тому масовий підбір персоналу в Одесі — опція […]