Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Голова Одеської ОДА підбив підсумки роботи агропромислового комплексу області

    Голова Одеської ОДА Олег Кіпер підбив підсумки роботи агропромислового комплексу області в 2024 році.

    В його інформації зазначається, що досить плідним він видався для агропромислового комплексу Одещини, завдяки модернізації меліоративної інфраструктури, високим результатам у сільському господарстві та інноваціям у вирощуванні нових культур.

    «Область активно відновлює меліоративні системи. Вперше за останні 30 років відбулася реконструкція зрошувальних систем. Це дозволить зменшити втрати води, підвищити врожайність та забезпечити стабільний водний баланс у ґрунтах. Планується подальша робота у цьому напрямку.

    Результати збирання зернових та баштанних культур:

    зібрано 4,742,6 тис. тонн зернових, що на 14,9% більше, ніж минулого року.

    Пшениця: 2,829,7 тис. тонн (+16,6%).

    Ячмінь: 1,105,9 тис. тонн (+6,7%).

    Кукурудза: 587,0 тис. тонн (+8%).

    Рекордним був урожай баштанних: площі під кавуни зросли на 108,7%, а під дині — на 111,1 %. Шагальна площа під баштанними — 3,5 тис. га).

    Розпочато вирощування бавовнику на 5 га в межах експериментального проєкту. Цього року до нього долучилися 9 підприємств. Результати показали, що бавовна має перспективи для вирощування на зрошуваних землях Одещини.

    Посівна кампанія для урожаю 2025 року така: озимі культури посіяли на площі 1,001,4 тис. га, з яких 801 тис. га — озимі на зерно та 200,4 тис. га — озимий ріпак. Це на 16,4% більше, ніж прогнозувалося.

     

    Источник: Пульс Одещини

    Добавить комментарий

    Ресторан японської кухні: смачні страви та традиції

    Їжа у Японії — це справжнє мистецтво. Вона вражає гурманів смаком та естетикою. В ресторанах гостям пропонують різноманітні страви японської кухні. Для їхнього приготування використовуються найсвіжиші інгредієнти. У цієї статті розглянемо особливості японської кухні і розповімо, які є популярні страви. Також спробуємо відповісти на питання, чому слід відвідати суші-бар. Основи японської кухні Відмінні риси, які […]

    Як швидко та безпроблемно закрити потреби у кадрах: масовий підбір персоналу в Одесі

    Запуск нового проєкту, розширення бізнесу або несподіваний сезонний пік — знайома ситуація для будь-якого роботодавця. Коли працівники потрібні вже «на вчора», часу на довгі пошуки просто немає. Але ж і взяти кого-небудь «з вулиці» — ризиковано. Потрібні перевірені, мотивовані люди, які швидко ввійдуть у курс справ. Саме тому масовий підбір персоналу в Одесі — опція […]

    Які популярні кольори металочерепиці у 2025

    Металочерепиця так само користується попитом і залишається одним з найпопулярніших покрівельних покриттів. Згодом зміни стосуються не лише технології виробництва, а також змінюються переваги покупців. Вони стосуються навіть декоративних даних, особливо відтінку. У 2025 році в Україні спостерігається тенденція до використання натуральних та глибоких відтінків металочерепиці. Покупці обирають природні кольори, які добре поєднуються з різним ландшафтом […]

    Какие популярные цвета металлочерепицы в 2025

    Металлочерепица всё так же пользуется спросом и остается одним из самых популярных кровельных покрытий. Со временем изменения касаются не только технологии производства, также меняются предпочтение покупателей. Они касаются в том числе и декоративных данных, особенно оттенка. В 2025 году в Украине наблюдается тенденция к использованию натуральных и глубоких оттенков металлочерепицы. Покупатели выбирают природные цвета, которые […]