Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Руслан Ківан продовжить справу батька

    У KADORR Group повідомили, що голова корпорації Руслан Ківан продовжить підтримку видання Kyiv Post після смерті батька.

    Аднан Ківан став видавцем та власником найстарішого англомовного видання в Україні – Kyiv Post, глобального голосу України.

    Для мене велика честь і відповідальність продовжувати справу мого покійного батька, Аднана Ківана. Він був особливою людиною з унікальним світоглядом і непересічним інтелектом. Як і він, я рішучий прихильник демократії в Україні, особливо на її шляху до перемоги. Я хочу чітко заявити, що я відданий принципам чесності та свободи слова, оскільки вони – основа демократії.

    Хоча Kadorr Group і Kyiv Post відчули на собі вплив втрати, принципи, за якими він жив, залишаться з нами назавжди: віра в Бога, чесність і високі моральні стандарти. Це означає, що я буду продовжувати підтримку незалежності Kyiv Post усіма ресурсами, необхідними для забезпечення його подальшої боротьби за справедливість і боротьбу з корупцією, а також для надання світу повної і точної інформації про ситуацію в Україні та про те, що тут насправді відбувається, – Руслан Ківан.

    Генеральний директор Kyiv Post Люк Шеньє, та головний редактор Богдан Нагайло, повідомили, що у співпраці із Русланом Ківаном  мають намір розширити глобальне охоплення, репутацію та вплив видання.

    Для мене було честю працювати з покійним паном Аднаном Ківаном протягом останніх трьох років над перетворенням Kyiv Post на справжній глобальний медіахолдинг: 97% нашої аудиторії проживає на Заході. Великою частиною цього успіху була робота з Русланом Ківаном, – зазначив генеральний директор Kyiv Post Люк Шеньє.

    Головний редактор Богдан Нагайло додав, що завдяки родині Ківанів, попри складні умови війни, виданню вдалося відновити та провести ребрендинг Kyiv Post і стати шанованим «глобальним інфлюенсером».

    У нас працює чудова команда, ми успішно зайняли свої ніші в соціальних мережах, і деякі з найкращих світових експертів та інфлюенсерів прагнуть бути на наших сторінках. Постійна довіра та підтримка Руслана Ківана мотивує нас наполегливо працювати, щоб відповідати його високим стандартам та очікуванням.

    Kyiv Post — найстаріше англомовне видання України (29 років), з міжнародним охопленням у 97% аудиторії за межами країни та найвищим рейтингом News Guard (100%) станом на жовтень 2023 року. Це ставить його в один ряд із провідними виданнями світу, як-от The New York Times і The Washington Post, і робить надійним голосом України на глобальній арені.

    Р

    Добавить комментарий

    Зоомагазин MasterZoo: лучшие товары для домашних питомцев

    Завели щенка, котенка, хомячка или даже игуану? Обязательно купите для маленького жителя все самое необходимое. Понадобится индивидуальный набор корма, покупка лежанки для сна, лотка, посуды. В зависимости от вида животного может потребоваться одежда и аксессуары, самый необходимый инвентарь для прогулки. В современном зоомагазине Masterzoo сети сервисов zakaz.ua несложно отыскать все для заботы о домашних питомцах: […]

    Как использовать майнинг пул для эффективной добычи биткоинов?

    Майнинг криптовалют, особенно биткоина, становится все более конкурентным процессом, требующим значительных вычислительных ресурсов. В этих условиях майнеры ищут оптимальные решения для повышения эффективности своих операций. Одним из таких решений является использование майнинг пулов, которые объединяют мощности участников для увеличения шансов на успешный майнинг. В этой статье мы рассмотрим, как использовать WhitePool — один из популярных пулов, чтобы […]

    Правила використання віскі для фламбування

    Така кулінарна техніка родом із Франції, назва якої перекладається як «палати», передбачає обробку страви спиртом, що горить. Для цього використовують різний алкоголь, наприклад, віскі. Напій має димні та пряні ноти, які передаються їжі під час фламбування. Як обрати віскі При підборі спиртного враховуйте міцність, смак та поєднання з компонентами страви. Для фламбування використовують віскі з […]

    Правила использования виски для фламбирования

    Такая кулинарная техника родом из Франции, название которой переводится как «пылать», подразумевает обработку блюда горящим спиртом. Для этого используют разный алкоголь, например виски. Напиток обладает дымными и пряными нотами, которые передаются пище во время фламбирования. Как выбрать виски При подборе спиртного учитывайте крепость, вкус и сочетание с компонентами блюда. Для фламбирования используют виски с 40% […]