Привоз : актуальні ціни на овочі, фрукти, м’ясо, «молочку» та яйця.
Кілограм огірків на ринку коштує 100-120 гривень, помідори продають від 80 до 100 гривень за кілограм. Солодкий перець можна купити по 50-80 гривень за кіло, а гострий – по 10 гривень за штуку.
Картоплю на ринку продають по 40-45 гривень за кілограм, цибулю – по 35, моркву – по 30-40, буряк – по 35-40 гривень за кілограм. Кіло печериць коштує від 100 до 150 гривень.
Білокачанну капусту продають по 50-70 гривень, пекінську – по 60 гривень, цвітну – по 80-100 гривень, а броколі – по 90-140 гривень за кілограм. Кіло часнику на Привозі обійдеться в 110-130 гривень, а зелень продають по 10-25 гривень за пучок.
Кабачки на ринку продають по 60-70 гривень, а «сині» – по 30 гривень за кілограм. Кіло редису коштує 40 гривень, а авокадо продають по 40-60 гривень за штуку. Спаржу продають по 60 гривень за кілограм, а редька коштує 50 гривень за кіло.
Фрукти
Лимони на ринку коштують 60-70 гривень за кілограм, банани – 50-70, гранати – 100-180 гривень за кіло. Ківі на ринку продають від 60 гривень за кіло, мандарини – по 100-120, хурму – від 80 до 100, а шарон – по 100-120 гривень за кіло.
Виноград на ринку продають по 80-100 гривень за кілограм, а кіло груш – по 60-120 гривень. Кілограм слив коштує від 30 гривень, манго – 250-350 гривень, імбиру – 150-250 гривень, а лайма – 180 гривень за кіло.
Молочні продукти
У молочному корпусі кіло бринзи коштує 200-220 гривень, сиру – 100-120 гривень. Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків – від 300. Молоко продають по 40 гривень за літр.
Ціна десятка курячих яєць варіюється від 40 до 90 гривень, домашні продають по 90-100 гривень.
М’ясо
Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на яловичину в м’ясному корпусі Привозу залишилися незмінними, а свинина злегка подешевшала.
Так, теляча задня частина коштує 250-280 гривень, теляча лопатка – 240-250, а теляча шия – 200-220 гривень за кіло. Антрекот коштує 200-220 гривень за кілограм, а ребра продають по 150-160 гривень за кілограм.
Кілограм свинячої шиї продають по 200-220 гривень, задню частину свині – по 160-170, свинячу лопатку – по 140-150, ребра – по 170-180 гривень, биток – по 180-190, обрізки – по 100-200, а голяшку – по 60-70 гривень за кіло. Сало тонке коштує 80-100 гривень, а товсте – 150-200 гривень за кілограм.
У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм, «кров’янку» віддають за 140 гривень, а сало солоне – від 150 до 300 гривень за кіло. Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, а бройлерів продають по 79,5 гривні за кіло.
Крупи
Кіло гречки на ринку коштує від 45 гривень, рис продають від 70, а рис-басматі – від 110 гривень за кілограм. Булгур обійдеться в 70 гривень за кіло, кускус продають по 75. Кіло нуту коштує 60 гривень, а сочевиці – 80.
Источник: Новости Одессы