Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Токсичний рис: до Одеси може потрапили небезпечна крупа

    Одеситів попереджають про те, що на полиці міських магазинів може потрапити отруйна рисова крупа з Італії.

    Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

    Мова йде про продукцію компанії Sapori Nostrani di Giorgio Turco вироблену 17.02.2023 (№ 2023.0797-fup 7). Рисову крупу для ризотто експортували з Італії в Україну (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021).

    У продукті перевищений допустимий рівень кадмію – це важкий метал, пари та сполуки якого є токсичними для людини та викликають пошкодження легень, нирок, шлунково-кишкового тракту та кісток. Підвищена концентрація цієї речовини в крові вказує на гостре чи хронічне отруєння.

    Небезпечну рисову крупу можуть продавати на території Одеської області та низці областей України. Тому, продавців просять допомогти вилучити партію, а покупців – відмовитись від покупки.

    Источник: Новости Одессы

    Добавить комментарий

    Как использовать майнинг пул для эффективной добычи биткоинов?

    Майнинг криптовалют, особенно биткоина, становится все более конкурентным процессом, требующим значительных вычислительных ресурсов. В этих условиях майнеры ищут оптимальные решения для повышения эффективности своих операций. Одним из таких решений является использование майнинг пулов, которые объединяют мощности участников для увеличения шансов на успешный майнинг. В этой статье мы рассмотрим, как использовать WhitePool — один из популярных пулов, чтобы […]

    Правила використання віскі для фламбування

    Така кулінарна техніка родом із Франції, назва якої перекладається як «палати», передбачає обробку страви спиртом, що горить. Для цього використовують різний алкоголь, наприклад, віскі. Напій має димні та пряні ноти, які передаються їжі під час фламбування. Як обрати віскі При підборі спиртного враховуйте міцність, смак та поєднання з компонентами страви. Для фламбування використовують віскі з […]

    Правила использования виски для фламбирования

    Такая кулинарная техника родом из Франции, название которой переводится как «пылать», подразумевает обработку блюда горящим спиртом. Для этого используют разный алкоголь, например виски. Напиток обладает дымными и пряными нотами, которые передаются пище во время фламбирования. Как выбрать виски При подборе спиртного учитывайте крепость, вкус и сочетание с компонентами блюда. Для фламбирования используют виски с 40% […]

    Начальник Білозерської Військової адміністрації Херсонської області Ігор Острівний — фігурант ряду кримінальних справ, пов’язаних з розтратою бюджетних коштів громади

    За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником Білозерської селищної ради – є Ігор Острівний, який ще 14 грудня 2022 року розпорядженням Президента України, був призначений начальником селищної військової адміністрації. Згідно матеріалів ряду кримінальних проваджень, починаючи вже з 2023 року посадовими особами Білозерської селищної ради Херсонської області, в умовах воєнного стану неодноразово […]