Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Про перші місця учнів з Арцизької ОТГ розповів директор департаменту освіти Одещини

    Дві команди Арцизької громади представлятимуть Одещину на всеукраїнських змаганнях

    Директор департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Олександр Лончак у соціальних мережах розповів про перші місця учнів з Арцизької громади, які представлятимуть Одещину на всеукраїнських змаганнях.

    «Масштабна літня подія на Одещині під егідою Департаменту освіти і науки. Потужна енергетика, патріотичні гасла та завзята боротьба! Сьогодні, з дотриманням безпекових умов, провели фінал обласного етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Діти вже роз’їхалися по домівках, тому можу зазначити, що все відбувалося на стадіоні «Динамо». Погода нам сприяла. І дяка Богу, без тривог, хоча містке укриття, звісно, було підготовлено. Вісімдесят учасників старшої та середньої вікових груп, переможці районних етапів, змагалися у 4 та 3 видах змагань відповідно. Що хотів би відзначити. По-перше, всі скучили за живим спілкуванням та неповторними емоціями, адже минулоріч, із міркувань безпеки, випробування проходили в онлайн-форматі. По-друге, школярі у цій грі отримують безцінний досвід, що допоможе кожному з них гідно зустріти виклики повсякденного життя, перемагаючи труднощі та долаючи перешкоди.

    Хвилиною мовчання вшанували присутні вірних синів і дочок українського народу, які віддали життя у боротьбі за волю і незалежність.

    Особлива подяка виховникам за гарну підготовку юних джур! Батькам за те, що у непростий час довірили нам найдорожче. А також всім, хто допомагав Департаменту у підготовці та проведенні широкомасштабного заходу, нашим партнерам, друзям та військовим.

    Хто ж цього року здобув першість в області та поїде захищати честь регіону на Львівщину на всеукраїнському рівні? Інтригу розкрито. 48 членів суддівської комісії на принципах доброчесності і неупередженості об’єктивно судили змагання. Переможці визначені. Тож мої найщиріші вітання рою «Соколи» Арцизький ліцей 5 з початковою  школою та гімназією Арцизької  міської ради! Путівка на змагання до Львівської області ваша! З високим результатом (ІІ і ІІІ місце відповідно) вітаю рій «Меч Арея» Михайлівського закладу загальної середньої освіти Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району, рій «Клейноди» Татарбунарського ліцею імені Тура Білгород-Дністровського району. Це старші.

    У середній віковій категорії місця розподілилися наступним чином: І місце посів рій «Незламні» Надєждівського ліцею Арцизької міської ради, ІІ місце — рій «Козацька воля» Знам’янського ліцею Березівського району і ІІІ місце — рій «Нащадки козаків» філії Малаївська гімназія Окнянського опорного закладу освіти Подільського району. Молодці!

    Попри війну, вбачаю важливість і позитив у таких заходах, адже вони згуртовують найкращих, виховують патріотизм, командний дух, спортивний гарт, бажання не зупинятись на досягнутому, самовдосконалюватись, перемагати — всі ці риси обов’язково стануть у нагоді підростаючому поколінню. Слава Україні! Слава ЗСУ! Виховуємо гідну зміну! Пишаюся кожним і кожною!», — мовиться в дописі О. Лончака.

    Источник: Пульс Одещини

    Добавить комментарий

    Аренда авто в Киеве: современное решение для городской мобильности

    В динамичной жизни Киева личный транспорт часто становится необходимостью. Однако не каждый готов к покупке собственного автомобиля.  Именно поэтому услуга авто в аренду в Киеве набирает популярность среди жителей и гостей столицы. Этот вариант предоставляет свободу передвижения без долгосрочных обязательств и крупных финансовых вложений. Почему киевляне выбирают аренду? Аренда автомобиля предлагает ряд существенных преимуществ: Экономия […]

    Недорогие мобильные телефоны и смартфоны – выбор на любой кошелек!

    Смартфоны стали неотъемлемой частью нашей жизни – помогают нам оставаться на связи, работать, развлекаться и управлять повседневными делами. И совершенно не обязательно искать дорогие модели с самыми последними технологическими новшествами – на практике вы не будете использовать и десятой части их возможностей. К счастью, на рынке существует недорогие мобильные телефоны и смартфоны https://y.ua/smartfony/nedorogie/c11258-f=1807:21352/, которые предлагают […]

    Як підібрати пральну машинку для великої родини?

    Правильний вибір техніки може спростити повсякденне життя. Адже велика родина означає величезну кількість брудної білизни, з якою допоможе впоратися пральна машина. Місткість та габарити Важливим чинником під час підбору техніки вважається місткість барабана. Для великої родини рекомендується вибирати пральні машини 15 кг на сайті Алло. Пристрій здатний впоратися з величезною кількістю білизни за один цикл. […]

    Как подобрать стиральную машину для большой семьи

    Правильный выбор техники может значительно упростить повседневную жизнь. Ведь большая семья означает огромное количество грязного белья, с которым поможет справиться стиральная машина. Вместимость и габариты Важным фактором при подборе техники считается вместимость барабана. Для большой семьи рекомендуется выбирать стиральные машины 15 кг на сайте АЛЛО. Устройство способно справиться с огромным количеством белья за один цикл. Это существенно […]