Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    У ніч проти 23 лютого Одесу обстріляли дронами та ракетами

    У ніч проти 23 лютого росіяни атакували Одеську область безпілотниками — один з них влучив у цивільне підприємство в Одесі, є жертви.

    Як повідомили у Силах оборони півдня, спочатку  ворог атакував Одеську область ударними дронами типу «Shahed-131/136». Водночас з літаків тактичної та стратегічної авіації, з акваторії Чорного моря, окупанти випустили ракети типу Х-31П і Х-22. За даними військових, жодна з ракет до берега не долетіла, вони втратили бойову здатність у повітрі та впали у море.

    Що стосується дронів, то один з уражених безпілотників впав на будівлю підприємства в прибережній зоні Одеси, спричинивши руйнування і пожежу. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала.

    Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили спочатку тіло одного загиблого, а потім із-під завалів дістали тіла ще двох людей. Уточняється, що всього троє загиблих людей внаслідок ворожої атаки. Пошуки припинено, проінформували в Одеській ОВА.

    Командування Повітряних сил повіломило, що російська армія всього задіяла 31 дрон –камікадзе для обстрілу України в ніч проти 23 лютого.

    За даними військових, дрони запускали з російського Приморсько-Ахтарська та мису Чауда в окупованому Криму.

    Також рф застосувала зенітну керовану ракету С-300 з окупованої Донеччини, а також протирадіолокаційну ракету Х-31П та дві крилаті ракети Х-22 з акваторії Чорного моря.

    (Фото: Повітряні сили України)

    «Протиповітряною обороною знищено 23 ударних БпЛА в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей», – йдеться у повідомленні.

    Добавить комментарий

    Планировка квартир – куда обратиться за помощью?

    Существует множество планировок квартир, но подобрать идеальную – задача не из простых. Цена малейшей ошибки может измеряться круглой суммой и потраченными усилиями.  NSDgroup предлагает первоклассные услуги по планировке квартир, которые помогут вам максимально эффективно использовать пространство вашего жилья. Компания предоставляет индивидуальные решения в зависимости от количества комнат и ваших пожеланий. Будь то незначительные изменения или […]

    Як відкрити та використовувати європейську картку від криптогаманця Trustee Plus

    У світі, де фінансові установи все більше зосереджені на контролі над діями своїх клієнтів, Trustee Plus виходить за рамки традиційного підходу, пропонуючи користувачам новий рівень свободи. Замість того щоб обмежувати вас, мета компанії — дати користувачам інструменти для управління своїми коштами без будь-яких блокувань. Нещодавні нововведення НБУ, що стосуються лімітів на P2P-перекази, значно ускладнили життя […]

    Как обменять криптовалюту в Одессе: безопасные и проверенные способы

    С ростом популярности криптовалют все больше людей в Одессе начинают интересоваться возможностью обмена фиатных денег (гривны, доллары и т.д.) на  криптовалюты. К сожалению, наряду с ростом криптоэкономики увеличивается и число мошенничеств в этой сфере. Поэтому очень важно выбрать надежный и безопасный способ обмена.  Добавить комментарий

    Выбираем автомобильные аккумуляторные батареи: особенности литиевых, свинцово-сурьмянистых, калиевых

    В любом автомобиле важна каждая деталь механизма. Двигатель, конечно, сердце машины, но без множества других компонентов, включая аккумулятор, автомобиль попросту не заведется. Современные автомобили оснащены сложными электронными компонентами, сохраняя безопасность движения и повышая комфорт водителя, потребляя энергию даже когда двигатель выключен. Поэтому аккумуляторная батарея должна быть не только мощной для запуска двигателя, но и емкой, […]