Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Поменшало готівки у заступника одеського мера

    Заступник Одеського міського голови Валерій Сілін торік зберігав готівкою 1 мільйон 452 тисячі гривень, тобто менше ніж у 2022 році на 186 тисяч гривень менше ніж у 2022 році.

    Про це свідчить декларація заступника міського голови, оприлюднена Національним агентством з питань запобігання корупції, повідомляє Центр публічних розслідувань.

    Натомість заощадження його дружини зросли з 27 тисяч до 29 тисяч доларів США. Заробітна плата Валерія Сіліна склала 457 тисяч 915 гривень, а пенсія 641 тисячу 556 гривень.

    З нерухомості заступник мера задекларував все ту же квартиру площею 144,4 квадратних метри, яка належить йому, дружині та сину.

    З транспорту — три автівки: Toyota RAV4 2021 року випуску придбану у 2021 році, яка належить йому та два Nissan Rogue 2018 та 2017 років випуску, які були придбані у 2021 та 2020 роках та належать його дружині Ларисі Сіліній.

    Натомість Одеський міський голова Геннадій Труханов у деклараціях за 2023 рік вказав наявність серед родичів лише мати Марію, а вітчим, який фігурував у звітах за 2022 та 2021 роки в новій декларації вже не було.

    Також декларації про статки у 2023 році подали також народні депутати: Сергій Колебошин, Соломія Бобровська, Анатолій Урбанський, Тетяна Плачкова, Іван Шинкаренко, Олексій Гончаренко, Олександр Горенюк, Артем Дмитрук, Олексій Леонов, Степан Чернявський, Антон Кіссе, Олег Колєв, Микола Скорик, Юлія Діденко. А ще про торішні статки відзвітував Одеський міський голова Геннадій Труханов.

    Окрім того, міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич торік заробив  678 тисяч гривень зарплатні, а його дружина Катерина придбала криптовалюту та акції польських компаній.

    А от дружина очільника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма — Юлія торік заробила підприємництвом півмільйона гривень.

    Добавить комментарий

    Аренда авто в Киеве: современное решение для городской мобильности

    В динамичной жизни Киева личный транспорт часто становится необходимостью. Однако не каждый готов к покупке собственного автомобиля.  Именно поэтому услуга авто в аренду в Киеве набирает популярность среди жителей и гостей столицы. Этот вариант предоставляет свободу передвижения без долгосрочных обязательств и крупных финансовых вложений. Почему киевляне выбирают аренду? Аренда автомобиля предлагает ряд существенных преимуществ: Экономия […]

    Недорогие мобильные телефоны и смартфоны – выбор на любой кошелек!

    Смартфоны стали неотъемлемой частью нашей жизни – помогают нам оставаться на связи, работать, развлекаться и управлять повседневными делами. И совершенно не обязательно искать дорогие модели с самыми последними технологическими новшествами – на практике вы не будете использовать и десятой части их возможностей. К счастью, на рынке существует недорогие мобильные телефоны и смартфоны https://y.ua/smartfony/nedorogie/c11258-f=1807:21352/, которые предлагают […]

    Як підібрати пральну машинку для великої родини?

    Правильний вибір техніки може спростити повсякденне життя. Адже велика родина означає величезну кількість брудної білизни, з якою допоможе впоратися пральна машина. Місткість та габарити Важливим чинником під час підбору техніки вважається місткість барабана. Для великої родини рекомендується вибирати пральні машини 15 кг на сайті Алло. Пристрій здатний впоратися з величезною кількістю білизни за один цикл. […]

    Как подобрать стиральную машину для большой семьи

    Правильный выбор техники может значительно упростить повседневную жизнь. Ведь большая семья означает огромное количество грязного белья, с которым поможет справиться стиральная машина. Вместимость и габариты Важным фактором при подборе техники считается вместимость барабана. Для большой семьи рекомендуется выбирать стиральные машины 15 кг на сайте АЛЛО. Устройство способно справиться с огромным количеством белья за один цикл. Это существенно […]