Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    У місті Болград відбувся Бессарабський економічний форум

    З метою мотивування промислових та сільськогосподарських виробників, органів місцевого самоврядування півдня Одещини до участі у міжнародних, внутрішніх проєктах та залученні інвестицій в регіон 18 травня у місті Болград був організований перший Бессарабський економічний форум. Про це повідомляє Бессарабія.UA.

    Для участі у заході зареєструвалися 179 учасників, організаторами якого виступили Болградська міська рада, Фонд підтримки підприємництва в Болградському районі спільно з сектором міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради.

    В рамках форуму функціонували 9 інформаційних секцій:

    • сільське господарство;
    • туризм;
    • міжнародні та урядові грантові програми;
    • інфраструктура та логістика, промисловість та індустріальні парки;
    • соціальні проєкти;
    • ІТ сфера;
    • енергетика;
    • підприємництво;
    • екологія.

    В кожній секції були обговорені проблеми діяльності, шляхи їхнього вирішення та представлені успішні реалізовані проєкти передових компаній регіону й проєкти на перспективу.

    Партнерами Бессарабського економічного форуму стали Одеська ОДА, Одеська обласна  рада, Болградська РДА, Болградська районна рада, Агенція регіонального розвитку Одеської області, Агентство транскордонного співробітництва “Єврорегіон Нижній Дунай”, Акціонерний банк “Укргазбанк”, Акціонерне товариство “Укрексімбанк”, Поромний комплекс  “Орлівка — Ісакча”.

    “Хочу висловити подяку Збройним силам України, складовим силам за те, що ми маємо зараз змогу знаходитись у відносно безпечному місці, працювати на благо економічного зростання нашої країни”, — зазначив директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОДА Олексій Дмитренко.

    Кожен доповідач на форумі мав змогу отримати важливі рекомендації, зауваження та пропозиції, а також  презентувати свої команди та проєкти.  Своєю чергою це дозволило залучитись підтримкою партнерів, перейняти важливі кейси для реалізації ідей.

    Лише в межах однієї секції “Міжнародні та урядові грантові програми” було підписано три меморандуми на співпрацю з Агентством транскордонного співробітництва “Єврорегіон Нижній Дунай”, спеціалісти якого нададуть консультацію, інформаційну та практичну підтримку у реалізації грантів. Це говорить про зацікавленість у зміцненні партнерських відносин та об’єднанні у спільній меті — розвитку регіону.

    Важливо, що у межах проведення Бессарабського економічного  форуму був організований благодійний ярмарок в традиціях гастрономічного фестивалю “Гергьовденски Панаир — Смачний баранчик”.

    Крафтові виробники, підприємці та майстри мали змогу представити свою продукцію та обговорити з учасниками форуму головні аспекти своєї діяльності.

    Кошти від продажу товарів виробники направили на оснащення військовослужбовців.

    Источник: Новости Бессарабии

    Добавить комментарий

    Начальник Білозерської Військової адміністрації Херсонської області Ігор Острівний — фігурант ряду кримінальних справ, пов’язаних з розтратою бюджетних коштів громади

    За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником Білозерської селищної ради – є Ігор Острівний, який ще 14 грудня 2022 року розпорядженням Президента України, був призначений начальником селищної військової адміністрації. Згідно матеріалів ряду кримінальних проваджень, починаючи вже з 2023 року посадовими особами Білозерської селищної ради Херсонської області, в умовах воєнного стану неодноразово […]

    Планировка квартир – куда обратиться за помощью?

    Существует множество планировок квартир, но подобрать идеальную – задача не из простых. Цена малейшей ошибки может измеряться круглой суммой и потраченными усилиями.  NSDgroup предлагает первоклассные услуги по планировке квартир, которые помогут вам максимально эффективно использовать пространство вашего жилья. Компания предоставляет индивидуальные решения в зависимости от количества комнат и ваших пожеланий. Будь то незначительные изменения или […]

    Як відкрити та використовувати європейську картку від криптогаманця Trustee Plus

    У світі, де фінансові установи все більше зосереджені на контролі над діями своїх клієнтів, Trustee Plus виходить за рамки традиційного підходу, пропонуючи користувачам новий рівень свободи. Замість того щоб обмежувати вас, мета компанії — дати користувачам інструменти для управління своїми коштами без будь-яких блокувань. Нещодавні нововведення НБУ, що стосуються лімітів на P2P-перекази, значно ускладнили життя […]

    Как обменять криптовалюту в Одессе: безопасные и проверенные способы

    С ростом популярности криптовалют все больше людей в Одессе начинают интересоваться возможностью обмена фиатных денег (гривны, доллары и т.д.) на  криптовалюты. К сожалению, наряду с ростом криптоэкономики увеличивается и число мошенничеств в этой сфере. Поэтому очень важно выбрать надежный и безопасный способ обмена.  Добавить комментарий