Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Кіпер жорстко наїхав на однопартійців Труханова

    Про ускладнення умов генерації, ремонти енергоблоків та збільшення часу «вимкнення світла» споживачам на цей термін, українців попереджали заздалегідь. Попри це деякі політики використовують настрої «зради» у суспільстві в своїх інтересах та підбурюють своїх виборців на мітинги.

    Про це заявив на брифінгу голова ОВА Олег Кіпер, повідомляє кореспондент Української Служби Інформації.

    На початку цього тижня люди в Одесі та Чорноморську з-за відсутності світла перекривали дороги. Причому в Чорноморську така акція протесту була організована місцевим депутатом від партії «Доверяй делам» Олексієм Мацулевичем.

    Люди виходять, щоб пропіаритися. Якийсь депутат «Доверяй делам» в Чорноморську, він вивів людей перекривати вулиці. Відключення «планові»… Просто до маразму. Він виводе людей. Є такі області, наприклад Сумщина, де немає ні води, нічого…В Херсоні кожні три години обстріли, в Харкові… Там дійсно важко, а ми виводимо людей на вулиці. Навіщо він ходе з флажком та розповідає, що завтра йти на вибори? Я думаю, що мер не знає, що це його однопартійці. Навіщо це робити? Для чого? – обурився Олег Кіпер.

    Голова ОВА досить жорстко висловився на адресу політиків: Як з такими м…ками спілкуватися?

    Також він нагадав, що політичні діячі – це адміністратори, які повинні виконувати роботу, яку їм делегували виборці.

    Коли я чую фразу «я виділів». Та ви нічого не виділили. Ви просто поставили на якесь голосування. Це все наші з вами гроші. Ми платимо податки, а ви просто адмініструєте, бо народ вам дав такі «квитки», – заявив очільник ОВА.

     

    Як з такими м…ками спілкуватися: Кіпер жорстко наїхав на однопартійців Труханова

     

    Олег Кіпер закликав прибрати «політичні ігри» під час війни.

    Подумайте! Якщо ви працюєте на ворога, то для цього є Служба безпеки, а коли такі пакостно-мєлкостні історії, щоб показати, що ви є і щось робите, то я буду на це реагувати, – попередив депутатів Кіпер.

    Щодо приводу мітингу в Чорноморську, який організував депутат партії «Доверяй делам», очільник ОВА звернеться до правоохоронних органів щодо надання належної правової оцінки таким діям. Також він пообіцяв поспілкуватися на цю тему з лідером партії, мером Одеси Геннадієм Трухановим.

    Источник: Новости Одессы

    Добавить комментарий

    Планировка квартир – куда обратиться за помощью?

    Существует множество планировок квартир, но подобрать идеальную – задача не из простых. Цена малейшей ошибки может измеряться круглой суммой и потраченными усилиями.  NSDgroup предлагает первоклассные услуги по планировке квартир, которые помогут вам максимально эффективно использовать пространство вашего жилья. Компания предоставляет индивидуальные решения в зависимости от количества комнат и ваших пожеланий. Будь то незначительные изменения или […]

    Як відкрити та використовувати європейську картку від криптогаманця Trustee Plus

    У світі, де фінансові установи все більше зосереджені на контролі над діями своїх клієнтів, Trustee Plus виходить за рамки традиційного підходу, пропонуючи користувачам новий рівень свободи. Замість того щоб обмежувати вас, мета компанії — дати користувачам інструменти для управління своїми коштами без будь-яких блокувань. Нещодавні нововведення НБУ, що стосуються лімітів на P2P-перекази, значно ускладнили життя […]

    Как обменять криптовалюту в Одессе: безопасные и проверенные способы

    С ростом популярности криптовалют все больше людей в Одессе начинают интересоваться возможностью обмена фиатных денег (гривны, доллары и т.д.) на  криптовалюты. К сожалению, наряду с ростом криптоэкономики увеличивается и число мошенничеств в этой сфере. Поэтому очень важно выбрать надежный и безопасный способ обмена.  Добавить комментарий

    Выбираем автомобильные аккумуляторные батареи: особенности литиевых, свинцово-сурьмянистых, калиевых

    В любом автомобиле важна каждая деталь механизма. Двигатель, конечно, сердце машины, но без множества других компонентов, включая аккумулятор, автомобиль попросту не заведется. Современные автомобили оснащены сложными электронными компонентами, сохраняя безопасность движения и повышая комфорт водителя, потребляя энергию даже когда двигатель выключен. Поэтому аккумуляторная батарея должна быть не только мощной для запуска двигателя, но и емкой, […]