Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Одесит розважався анонімними дзвінками на спецлінії 102: що йому загрожує

    Увагу поліцейських привернув одесит, який розважався анонімними дзвінками на спецлінії 102 та 103. Виявилося, що чоловік вже не в перше потрапляє у поле зору правоохоронців. Нині за скоєне йому загрожує штраф або арешт.

    Про це повідомили в обласній поліції.

    Нещодавно чоловік зателефонував на спецлінію «102» та, не назвавши своїх даних, повідомив, що хоче, щоб співробітники поліції забрали його на військову службу. Операторка порадила йому звернутися до місцевого ТЦК, на що громадянин обурився та став ображати жінку й висловлюватися в її бік нецензурною лайкою. Не реагуючи на зауваження жінки правопорушник здійснив ще чотири аналогічних дзвінки, після чого операторка склала відповідний рапорт щодо неправомірних дій аноніма.

    Далі правопорушник зателефонував вже на спецлінію «103» та, так само не назвавшись, повідомив диспетчеру, що на вулиці Малій Арнаутській біля хостела він виявив вбитого чоловіка. Медики передали інформацію співробітникам поліції та на вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, але ніякого тіла вбитого виявлено не було. Співставивши номери телефонів, поліцейські встановили, що правопорушення скоїв той самий анонім, який нещодавно ображав диспетчерку спецлінії «102».

    Менш ніж за пів години було встановлено особу правопорушника та місце його перебування. Виявилось, що це 35 -річний одесит, який вже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях та появу в громадських місцях у п’яному вигляді.

    Дільничні склали відносно чоловіка два адміністративні протоколи: за образу працівниці спецлінії «102» – ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство), а також за завідомо неправдиве повідомлення про вбивство – ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

    Санкція ст. 173 КУпАП тягне за собою накладення штрафу до 119 гривень або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб. А санкція ст. 183 КУпАП – накладення штрафу від 850 до 3400 гривень.

    Правоохоронці закликають громадян бути свідомими, телефонувати на спецлінії поліцейських, медиків чи рятувальників тільки з приводу безпекових питань, що входять у їх компетенцію, і не хуліганити та не надавати завідомо неправдиві повідомлення.

    Источник: Новости Одессы

    Добавить комментарий

    Планировка квартир – куда обратиться за помощью?

    Существует множество планировок квартир, но подобрать идеальную – задача не из простых. Цена малейшей ошибки может измеряться круглой суммой и потраченными усилиями.  NSDgroup предлагает первоклассные услуги по планировке квартир, которые помогут вам максимально эффективно использовать пространство вашего жилья. Компания предоставляет индивидуальные решения в зависимости от количества комнат и ваших пожеланий. Будь то незначительные изменения или […]

    Як відкрити та використовувати європейську картку від криптогаманця Trustee Plus

    У світі, де фінансові установи все більше зосереджені на контролі над діями своїх клієнтів, Trustee Plus виходить за рамки традиційного підходу, пропонуючи користувачам новий рівень свободи. Замість того щоб обмежувати вас, мета компанії — дати користувачам інструменти для управління своїми коштами без будь-яких блокувань. Нещодавні нововведення НБУ, що стосуються лімітів на P2P-перекази, значно ускладнили життя […]

    Как обменять криптовалюту в Одессе: безопасные и проверенные способы

    С ростом популярности криптовалют все больше людей в Одессе начинают интересоваться возможностью обмена фиатных денег (гривны, доллары и т.д.) на  криптовалюты. К сожалению, наряду с ростом криптоэкономики увеличивается и число мошенничеств в этой сфере. Поэтому очень важно выбрать надежный и безопасный способ обмена.  Добавить комментарий

    Выбираем автомобильные аккумуляторные батареи: особенности литиевых, свинцово-сурьмянистых, калиевых

    В любом автомобиле важна каждая деталь механизма. Двигатель, конечно, сердце машины, но без множества других компонентов, включая аккумулятор, автомобиль попросту не заведется. Современные автомобили оснащены сложными электронными компонентами, сохраняя безопасность движения и повышая комфорт водителя, потребляя энергию даже когда двигатель выключен. Поэтому аккумуляторная батарея должна быть не только мощной для запуска двигателя, но и емкой, […]