Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Одеський онкоцентр значно покращив умови для пацієнтів

    Фінансування Одеського клінічного центру онкології було збільшено на 30% у 2023 році, що дало можливість значно покращити матеріально-технічну базу, умови лікування пацієнтів та впровадити нові технології у 2024 році. Генеральна директорка центру Владислава Кріпінська детально розповіла про важливі зміни, які відбулися, підкреслюючи, що вони сприяють підвищенню рівня медичних послуг у регіоні.

    В медзакладі побував кореспондент Української Служби Інформації.

    Одним із ключових досягнень стало відкриття нового приміщення для прискорювача, а також закупівля сучасного комп’ютерного томографа Siemens, який значно покращив можливості діагностики та лікування пацієнтів. За словами Кріпінської, нове обладнання дозволить проводити високоточне планування терапії. Вона зазначила:

    Ми отримали фінансування на 30% більше, ніж поточного року 2023 року. За рахунок цих коштів змогли підготувати нове приміщення для прискорювача, а також закупили комп’ютерний томограф Siemens, який буде використовуватися для планування та конекту з прискорювачем.

     

    Одеський онкоцентр отримав фінансування й покращив умови для пацієнтів: що змінилося? (фото)

    Окрім цього, центр вклав значні ресурси у покращення умов перебування пацієнтів. Були модернізовані палати, що створило більш комфортні умови для хворих.

    Ми зробили дуже класні палати покращеного планування для наших хворих, адже вони потребують не тільки медичної допомоги, але й психологічного комфорту, — підкреслила Кріпінська.

     

    Одеський онкоцентр отримав фінансування й покращив умови для пацієнтів: що змінилося? (фото)

    Вона також зазначила, що в центрі роблять усе можливе для створення умов, які допомагають пацієнтам не зациклюватися на своїх хворобах, адже «90% пацієнтів, зазначила медикиня, мають можливість одужання.

     

    Крім того, у закладі впровадили нову систему харчування. Тепер пацієнти отримують дієтичну їжу через кейтеринг, яке відповідає медичним стандартам.

    Кетринг в нових посудах дуже смачний. Я контролюю це особисто, тому що хворі повинні харчуватися особливо дієтично, — зауважила Кріпінська.

     

    Одеський онкоцентр отримав фінансування й покращив умови для пацієнтів: що змінилося? (фото)

    Вона підкреслила важливість якісного харчування для швидкого одужання пацієнтів.

    Центр також активно приймає на лікування військових, у яких все частіше діагностують онкологічні захворювання, ймовірно спричинені стресовими ситуаціями та пораненнями, отриманими під час бойових дій. Хоча точні причини виникнення раку серед військових ще не до кінця з’ясовані, стрес є потужним фактором, що може запускати механізм розвитку онкологічних хвороб.

    Ми маємо припущення, що на 30% більше військових хворіють на онкологію через стрес. Вони — сильні хлопці та дівчата, які, незважаючи на хворобу, продовжують захищати нашу батьківщину, — прокоментувала директор центру.

    Одеський онкологічний центр продовжує розвивати свою операційну базу. За останній рік тут відкрили три нові операційні зали, які відповідають сучасним стандартам якості. Під час ремонтних робіт фахівці використовували матеріали — спеціальні медичні панелі та лінолеум, які забезпечують максимальну стерильність та довговічність.

    Наші операційні відповідають усім нормативам якості надання медичних послуг. Ми використовували медичні панелі та спеціальний лінолеум, які забезпечують необхідний рівень гігієни й безпеки, — зазначила Кріпінська.

     

    Одеський онкоцентр отримав фінансування й покращив умови для пацієнтів: що змінилося? (фото)

     

    За словами генеральної директорки, у планах центру відкрити ще чотири операційні зали, що дозволить створити повноцінний операційний блок.

    Всі ці зміни стали можливими завдяки активній підтримці Національної служби здоров’я України. За словами Кріпінської, більшість медичних послуг, які надаються в центрі, є безкоштовними для пацієнтів завдяки фінансуванню від НСЗУ.

    Наші послуги надаються безкоштовно. Людина потрапляє до нашого закладу і отримує обстеження, які верифікують діагноз, — наголосила вона.

    Источник: Новости Одессы

    Добавить комментарий

    Планировка квартир – куда обратиться за помощью?

    Существует множество планировок квартир, но подобрать идеальную – задача не из простых. Цена малейшей ошибки может измеряться круглой суммой и потраченными усилиями.  NSDgroup предлагает первоклассные услуги по планировке квартир, которые помогут вам максимально эффективно использовать пространство вашего жилья. Компания предоставляет индивидуальные решения в зависимости от количества комнат и ваших пожеланий. Будь то незначительные изменения или […]

    Як відкрити та використовувати європейську картку від криптогаманця Trustee Plus

    У світі, де фінансові установи все більше зосереджені на контролі над діями своїх клієнтів, Trustee Plus виходить за рамки традиційного підходу, пропонуючи користувачам новий рівень свободи. Замість того щоб обмежувати вас, мета компанії — дати користувачам інструменти для управління своїми коштами без будь-яких блокувань. Нещодавні нововведення НБУ, що стосуються лімітів на P2P-перекази, значно ускладнили життя […]

    Как обменять криптовалюту в Одессе: безопасные и проверенные способы

    С ростом популярности криптовалют все больше людей в Одессе начинают интересоваться возможностью обмена фиатных денег (гривны, доллары и т.д.) на  криптовалюты. К сожалению, наряду с ростом криптоэкономики увеличивается и число мошенничеств в этой сфере. Поэтому очень важно выбрать надежный и безопасный способ обмена.  Добавить комментарий

    Выбираем автомобильные аккумуляторные батареи: особенности литиевых, свинцово-сурьмянистых, калиевых

    В любом автомобиле важна каждая деталь механизма. Двигатель, конечно, сердце машины, но без множества других компонентов, включая аккумулятор, автомобиль попросту не заведется. Современные автомобили оснащены сложными электронными компонентами, сохраняя безопасность движения и повышая комфорт водителя, потребляя энергию даже когда двигатель выключен. Поэтому аккумуляторная батарея должна быть не только мощной для запуска двигателя, но и емкой, […]