Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Фігуристи з одеської «Крижинки» отримали 4 золоті медалі на турнірі у Румунії

     

    Юні одесити завоювали 10 медалей, з яких 4 золоті. При цьому найсильніший одеський фігурист Вадим Новіков став переможцем міжнародного турніру у змаганнях серед юніорів, встановивши свій особистий рекорд за сумою.

    Про це повідомили у відділенні НОК України у Одеській області.

    Вихованці одеської СДЮШОР «Крижинка» вдало виступили на міжнародному турнірі «Bellu Memorial» з фігурного катання, який відбувся в передмісті Бухаресту Отопені. Учасники змагалися у всіх вікових категоріях – від «дітей» до «дорослих».

    Для Вадима Новікова (тренерка – Ірина Кланцат) ця перемога стала третьою на міжнародних турнірах у нинішньому сезоні. Восени він виграв також «Skate Celje-2022» (15-20 листопада, 161,49) та «Tirnavia Ice CUP» (28-30 жовтня, 173,22).

    Одеські фігуристи з «Крижинки» отримали 4 золоті медалі на турнірі у Румунії (фото)

    У змаганнях юніорок учасниця нещодавнього зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю Анастасія Васильченко (тренерка – Ірина Кланцат) стала 8-ю.

    Крім того, 9 медалей (3-4-2) одеські фігуристи завоювали у змаганнях категорії «Interclub» (діти, юнаки).

    Одеські фігуристи з «Крижинки» отримали 4 золоті медалі на турнірі у Румунії (фото)

    У змаганнях серед юніорів Вадим Новіков став першим і в короткій, і в довільній програмах, отримавши відповідно 56,65 і 116,93 відповідно. У підсумку – 173,58, що є його особистим рекордом (кращий результат на міжнародних змаганнях). Його перевага над срібним призером – іспанцем Ектором Гонсалесом – склала 33,11 бали.

    Одеські фігуристи з «Крижинки» отримали 4 золоті медалі на турнірі у Румунії (фото)

    В довільній програмі одеський фігурист встановив свій особистий рекорд. Найвищими оцінками в його програмі був оцінені потрійні лутц і рітбергер, а також каскади – потрійний лутц+подвійний аксель+подвійний тулуп, потрійний фліп+подвійний тулуп і потрійний фліп+потрійний тулуп (з помилкою).

    У змаганнях юніорок підсумковий результат Анастасії Васильченко склалася із 9-го місця в короткій програмі і 7-го – в довільній (118,36=40,23+78,13).

    У змаганнях «Interclub» в наймолодшій категорії серед юнаків (2015-2016) п’єдестал став повністю одеським: Марк Попович (тренери – Олена Ясницька, Аліна Солдатова), Яків Коваленко (тренерка – Анастасія Неткачова) і Марк Тихонов (тренер – Альона Федюніна).

    В цій же категорії серед дівчат перемогла Мілана Попкова (30,99).

    Одеські фігуристи з «Крижинки» отримали 4 золоті медалі на турнірі у Румунії (фото)

    Також чемпіоном став Олексій Найденко (2009 р.н і мол.; 34,45). Срібні медалі завоювали Павло Думбров (2012-2014; 24,68), Анна Мотовільник (2011 і мол.; 38,73; у всіх трьох тренерка – Алла Бекназарова) і Владислав Віхорев (15 років і мол.; 34,44), бронзу – Софія Останіна (15 років і мол.; 36,45; Світлана Каташинська).

    vitalnasil.com.ua — все про здорове харчування та дієтичні добавки

    Добавить комментарий

    Как использовать майнинг пул для эффективной добычи биткоинов?

    Майнинг криптовалют, особенно биткоина, становится все более конкурентным процессом, требующим значительных вычислительных ресурсов. В этих условиях майнеры ищут оптимальные решения для повышения эффективности своих операций. Одним из таких решений является использование майнинг пулов, которые объединяют мощности участников для увеличения шансов на успешный майнинг. В этой статье мы рассмотрим, как использовать WhitePool — один из популярных пулов, чтобы […]

    Правила використання віскі для фламбування

    Така кулінарна техніка родом із Франції, назва якої перекладається як «палати», передбачає обробку страви спиртом, що горить. Для цього використовують різний алкоголь, наприклад, віскі. Напій має димні та пряні ноти, які передаються їжі під час фламбування. Як обрати віскі При підборі спиртного враховуйте міцність, смак та поєднання з компонентами страви. Для фламбування використовують віскі з […]

    Правила использования виски для фламбирования

    Такая кулинарная техника родом из Франции, название которой переводится как «пылать», подразумевает обработку блюда горящим спиртом. Для этого используют разный алкоголь, например виски. Напиток обладает дымными и пряными нотами, которые передаются пище во время фламбирования. Как выбрать виски При подборе спиртного учитывайте крепость, вкус и сочетание с компонентами блюда. Для фламбирования используют виски с 40% […]

    Начальник Білозерської Військової адміністрації Херсонської області Ігор Острівний — фігурант ряду кримінальних справ, пов’язаних з розтратою бюджетних коштів громади

    За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником Білозерської селищної ради – є Ігор Острівний, який ще 14 грудня 2022 року розпорядженням Президента України, був призначений начальником селищної військової адміністрації. Згідно матеріалів ряду кримінальних проваджень, починаючи вже з 2023 року посадовими особами Білозерської селищної ради Херсонської області, в умовах воєнного стану неодноразово […]