Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Arivo Terramax ARV PRO A/T – вражаюча прохідність на будь-якій місцевості

    В асортименті китайського бренду є покришки для різних цілей, завдань і типів авто. Купити шини Arivo Terramax ARV PRO A/T можна порекомендувати тим, хто часто вибирається за місто, або мешкає в селі. Багато українців, які володіють позашляховиками та кросоверами, вже оцінили переваги цієї моделі. Вони відзначають, що покришки чудово показують себе на ґрунтовці та кам’янистій місцевості, середньому та суворому бездоріжжі, піщаних і зарослих травою ділянках колії.

    Секрет успіху полягає в оптимальному поєднанні кількох факторів:

    • міцний каркас, посилений металевими вставками, додатковими шарами нейлонових волокон та арамідними волокнами;
    • спеціальна полімерна суміш, одночасно дуже міцна і при цьому пластична;
    • рельєфний протектор з великими шашками та складною дренажною системою.

    Розмірний ряд шин Arivo Terramax ARV PRO A/T охоплює діаметри від 15 до 20 дюймів. Типорозміри розраховані таким чином, щоб покришки підходили найпопулярнішим маркам авто класу SUV. Виробник навмисно розмістив у назві маркування А/Т, це рекомендація до застосування. Абревіатура означає All Terrain – всі поверхні. Це покришки, що поєднали в собі властивості дорожніх шин та гуми для пересіченої місцевості. Вони підходять для їзди асфальтом, але в той же час дають відмінний результат на бездоріжжі. Їх цілком можна використовувати 50/50 — на асфальтованих дорогах та ґрунті.

    Протектор Arivo Terramax ARV PRO A/T: будова, особливості

    Інженери компанії-виробника чудово попрацювали над дизайном протектора даної моделі. Вони використовували свої найкращі технології, щоб кожен елемент малюнка отримав оптимальну форму, розмір та розташування. Весь протектор складається з дуже великих виступаючих блоків. У центральній зоні вони викладені в лінію і утворюють поздовжнє ребро. Інші шашки розміщені вздовж ребра в асиметричному порядку. Для плечових областей було спроектовано блоки витягнутої форми із квадратним профілем. Така конструкція якнайкраще відповідає завданням шин – гарантує високу прохідність на складній місцевості, підвищує керованість у несприятливих умовах, забезпечує стійкість в екстрених ситуаціях.

    Дренажна система складена з широких та глибоких каналів. Вони пронизують весь протектор під різними кутами. Це дозволяє шинам Arivo Terramax ARV PRO A/T залишатися стабільними незалежно від того, в якому напрямку рухається автомобіль.

    Так як модель проектувалась для всесезонного використання, інженери забезпечили малюнок великою кількістю ламелей. Зигзагоподібні прорізи на поверхні блоків покликані збільшувати площу контакту шини під час руху мокрим асфальтом.

    Полімерна суміш містить термостійкі присадки широкого спектра дії. Це обов’язкова умова для всесезонних покришок. Завдяки цим компонентам компаунд залишається функціональним у будь-яку погоду — стабільним у спеку, пластичним у холодні та дощові дні. Шини здатні витримувати невеликий «мінус», гарантують щільне зчеплення із засніженою та зледенілою дорогою.

    Добавить комментарий

    Картины Карпачова от Strateg – как работает суггестивно-проективная арттерапия?

    Стресс, тревога и эмоциональная перегрузка стали нашими постоянными спутниками. От этого страдают и наши дети, которые не всегда могут словами объяснить свое внутреннее состояние. В таких случаях на помощь приходит суггестивно-проективная арттерапия, сочетающая в себе элементы искусства, психотерапии и суггестии.  Что такое суггестивно-проективная арттерапия? Суггестивно-проективная арттерапия – это метод психотерапии, основанный на использовании искусства для […]

    Тонирование фар пленкой: преимущества и недостатки

    Оклейка фар пленкой становится все популярнее среди владельцев авто. Рассказываем, зачем она нужна, а также какие есть плюсы и минусы  у процедуры, чтобы вам было легче принять решение касательно тюнинга авто.  Тонирование фар пленкой из полиуретана обеспечивает защиту оптики от механических повреждений, таких как сколы и царапины, и воздействия ультрафиолета. Однако, в отличие от прозрачной […]

    ТОП 10 лучших электромобилей для покупки в 2024

    Электрокары завоевывают все больше сторонников. Экологические соображения, а также все более жесткие нормы выбросов могут подтолкнуть людей к их покупке. Однако определить лучший электромобиль в 2024 году может быть непросто, ведь каждый из них по-своему хорош. В этом списке все автомобили заслуживают внимания, а купить авто из списка или другие качественные электромобили https://atl.ua/autosale/elektromobili рекомендуем в ATL. Рейтинг электромобилей 2024 […]

    Для чего предназначена ручная ленточная пила для разделки туш?

    В процессе убоя КРС и свиней и последующей обработки сырья часто возникает необходимость разделения туш на полутуши или разрезания больших кусков мяса, в том числе с костями либо замороженного, на более мелкие. Для таких операций предназначена пила для распиловки туш, цена на которую приведена в каталоге компании Розфуд. Этот эргономичный инструмент с мощным электромотором и высокой производительностью […]