Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Перемоги українців в 2023 – що здобули наші спортсмени на світових аренах?

    Чимало труднощів випало на долю українських атлетів, але попри все, вони з гідністю боролися за звання найкращих на міжнародному рівні, та здобули яскраві перемоги. Завдяки їм гімн України лунав на світових аренах, а наш синьо-жовтий стяг гордо піднімався в височінь. За цим та за новими досягненнями ви можете спостерігати в додатку https://gg146.bet/uk-ua/app разом з нами. 

    Бокс – на шляху до абсолютного чемпіонства! 

    Український боксер Олександр Усик в ніч на 27 серпня нокаутував у дев’ятому раунді британця Даніеля Дюбуа та захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF. Це сталося в польському місті Вроцлав на “Тарчинські Арена”. 

    В п’ятому раунді Дюбуа вдався до брудного вчинку та завдав удар Олександру нижче пояса, змусивши українця стати на коліно. Та на боці Усика був рефері, який не став рахувати секунди, а натомість дав українцю декілька хвилин на те, щоб відновитися. 

    Цього часу вистачило Усику, щоб повністю прийти до тями та эффектно помститися. Він завдав серію точних ударів та змусив Дюбуа в свою чергу приземлитися на ринг. В дев’ятому раунді перевага Олександра була настільки очевидною, що після чергового нокдауну рефері зупинив поєдинок.

    Попереду українського боксера чекає ще більше випробування. Після довгих перемовин та скандалів був підписаний контракт на об’єднавчий поєдинок з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі. Довгоочікувана подія запланована на 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Переможець цього бою стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

    Нагадаємо, що останнім цей титул належав Ленноксу Льюїсу. В 1999 році він об’єднав титули WBA, WBC та IBF, перемігши Евандера Голіфілда. Пояс WBO отримав визнання лише в 2007 році, а значить, переможець поєдинку стане не лише “абсолютним чемпіоном”, а й першим “абсолютом” в історії світового боксу, що об’єднав відразу чотири головні титули. 

    Неперевершене повернення Світоліної – новини тенісу 

    Минулого року Еліна Світоліна повідомила радісну новини – вона вперше стала мамою. Але затягувати декрет українка не мала наміру і вже наприкінці травня Світоліна тріумфувала на ґрунтовому турнірі серії WTA 250 у Страсбурзі (Франція). У фіналі вона дуже символічно обіграла росіянку Анну Блінкову, які грала під “нейтральним” прапором. Після народження дитини це був перший титул Еліни, та вже 17-й у кар’єрі.

    На цьому українка не зупинилася. Світоліна дійшла до чвертьфіналу на Roland Garros, а наступним кроком вийшла до півфіналу Wimbledon, повторивши свій найкращий результат на змаганнях серії Grand Slam. Цікаво, що у чвертьфіналі Wimbledon Світоліна перемогла першу ракетку світу польку Ігу Швьонтек.

    Що це, як не шалене повернення в світ великого тенісу? Якщо під час декрету Світоліна перебувала в другій тисячі рейтингу, то після перемог вона перенеслась на 25-те місце. До того ж, знову стала першою ракеткою України. 

    Путівка на Олімпіаду – гучне досягнення молодіжної збірної України з футболу 

    2023 рік подарував українським вболівальникам гучні перемоги. Найбільш запам’ятався вихід молодіжної збірної України (U-21) до півфіналу чемпіонату Європи.

    Під впевненим тренерством Руслана Ротаня збірна впевнено обіграла Хорватію, Румунію та зіграла внічию з Іспанією, що вистачило для впевненого виходу з групи. Потім українці в чвертьфіналі тріумфально обіграли збірну Франції, завдяки чому отримала путівку на Олімпіаду-2024 в Парижі. 

    Це значить, що вперше у своїй історії Україна візьме участь у футбольному турнірі Олімпійських ігор.

     

    Добавить комментарий

    Приготування борщу – як прискорити процес та зробити страву смачною?

    Приготування борщу – справжнє таїнство української культури! Існує безліч рецептів коронної страви українців, а кожна господиня обов’язково має свої маленькі секретики, які роблять саме її борщ найсмачнішим! Наш секрет приготування борщу полягає у використанні вже готової буряково-томатної заправки, яка повинна бути завжди під рукою, щоб не витрачати час на її окреме приготування. Добавить комментарий

    Как правильно подготовить помещение для установки окрасочной камеры

    Правильная подготовка помещения для установки окрасочной камеры играет ключевую роль в обеспечении качества и безопасности покрасочных работ. Компания TWEKO, ведущий производитель покрасочных камер для автомобилей и другой техники, делится основными этапами подготовки помещения, которые помогут создать оптимальные условия для установки и эксплуатации оборудования. Выбор подходящего места Первым шагом в подготовке помещения для установки окрасочной камеры […]

    Шолом для мотоцикла та велосипеда – головний захист від травмування

    Голова – найвразливіша частина тіла людини. За деякими даними близько 70% важких травм під час аварії на мотоциклі припадають через пошкодження голови. З огляду на це, наявність шолома вже не виглядає як звичайна вимога з правил дорожнього руху, а як необхідність, що рятує життя людини. Але ж і шолом шолому різниться. Крім того, що вони […]

    Где купить акустику для автомобиля

    Каждый автолюбитель старается сделать так, чтобы музыка в автомобиле звучала приятно для слуха. Качественный звук в салоне важен владельцу машины, ведь он негласно увеличивает его статус. Некоторые считают, что для организации музыкальной системы главное — купить хорошую автомагнитолу. Устройство определяет возможности и уровень системы. Однако стоит уделить больше внимания выбору динамиков, ведь от них зависят […]