Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Як смакує віскі Chivas Regal і що може зіпсувати враження від дегустації напою

    Шотландський віскі Chivas Regal впевнено завоював популярність далеко поза межами Європи. Алкогольний напій асоціюється з королівською вишуканістю та неабияким задоволенням. Купажований віскі в перші роки історії бренду готували для подавання королеві Вікторії брати Чівас. У США таке спиртне стало популярним після Другої світової війни. Серед поціновувачів Chivas Regal — Френк Сінатра та Дін Мартін. Сьогодні віскі є в елітних ресторанах, барах, на круїзних лайнерах. Оскільки алкоголь знаходиться у вільному продажу, його можна купити навіть для домашньої вечірки в колі друзів. Слід розглянути, що саме визначає смак Chivas Regal та як не зіпсувати враження від вживання напою відомого бренду.

    Які види Chivas Regal пропонують

    Відомий віскі характеризується міцністю 40 градусів. Вибрати та купити Chivas Regal на сайті можна з урахуванням кількості років витримки. Ця характеристика визначає букет смаку й аромату алкоголю. Які різновиди виділяють:

    1. 12. Наймолодший варіант бренду. Напій дванадцятирічної витримки приваблює нотками анісу та карамелі. Також можна відчути присмак волоського горіха й сухофруктів.
    2. 18. Особливістю цього Chivas Regal стало створення за авторським рецептом. Його винайшов Колін Скотт. До складу купажу належать понад 20 видів спирту. Ледь терпкий смак з нотками ванілі напою, який можна знайти на maudau.com.ua, зробить дегустацію справжнім задоволенням. Додатковою перевагою стане квітковий і солодовий присмак.
    3. 25. Віскі двадцятип’ятирічної витримки приємно здивує багатим букетом смаків. Можна відчути нотки стиглих фруктів, меду, мигдалю, марципану, крем-брюле. Композицію завершує ледь відчутний присмак диму.
    4. 30. Алкоголь характеризується вираженим смаком волоського горіха. Серед особливостей варто виділити терпкість.
    5. 40. Елітний напій, який відрізняється нотками стиглої вишні, ванілі, марципану.

    Складний смак купажованого віскі обумовив особливу культуру вживання. Дотримання простих правил допоможе сповна насолодитися Chivas Regal і не зіпсує враження від дегустації.

    Як правильно пити Чівас Рігал

    Справжні поціновувачі вживають напій у чистому вигляді. За бажанням доповнюють задоволення міцною арабікою та кубинською сигарою. Для охолодження використовують лід. Якщо потрібна закуска, варто вибирати свіжі фрукти та нежирний сир без гострого присмаку. Запивати віскі можна охолодженою колою. Зіпсують враження, перебивши смак букета будь-якого Chivas Regal, жирні м’ясні страви, солона риба, консервовані овочі, молочний шоколад, ситні гарніри, наприклад картопля. Під таку їжу не слід подавати Чівас, адже його дегустація перетвориться на звичайне вживання спиртного.

    Добавить комментарий

    Приготування борщу – як прискорити процес та зробити страву смачною?

    Приготування борщу – справжнє таїнство української культури! Існує безліч рецептів коронної страви українців, а кожна господиня обов’язково має свої маленькі секретики, які роблять саме її борщ найсмачнішим! Наш секрет приготування борщу полягає у використанні вже готової буряково-томатної заправки, яка повинна бути завжди під рукою, щоб не витрачати час на її окреме приготування. Добавить комментарий

    Как правильно подготовить помещение для установки окрасочной камеры

    Правильная подготовка помещения для установки окрасочной камеры играет ключевую роль в обеспечении качества и безопасности покрасочных работ. Компания TWEKO, ведущий производитель покрасочных камер для автомобилей и другой техники, делится основными этапами подготовки помещения, которые помогут создать оптимальные условия для установки и эксплуатации оборудования. Выбор подходящего места Первым шагом в подготовке помещения для установки окрасочной камеры […]

    Шолом для мотоцикла та велосипеда – головний захист від травмування

    Голова – найвразливіша частина тіла людини. За деякими даними близько 70% важких травм під час аварії на мотоциклі припадають через пошкодження голови. З огляду на це, наявність шолома вже не виглядає як звичайна вимога з правил дорожнього руху, а як необхідність, що рятує життя людини. Але ж і шолом шолому різниться. Крім того, що вони […]

    Где купить акустику для автомобиля

    Каждый автолюбитель старается сделать так, чтобы музыка в автомобиле звучала приятно для слуха. Качественный звук в салоне важен владельцу машины, ведь он негласно увеличивает его статус. Некоторые считают, что для организации музыкальной системы главное — купить хорошую автомагнитолу. Устройство определяет возможности и уровень системы. Однако стоит уделить больше внимания выбору динамиков, ведь от них зависят […]