Сollaborator

предложите новость

форма отправки новости
X

    Як відкрити компанію та банківський рахунок в Америці: кроки та поради

    США відомі своєю розвинутою економікою та багатьма можливостями для підприємців. У цій статті ми розглянемо кілька важливих кроків, які допоможуть вам розпочати бізнес в США, та детально розглянемо процес відкриття рахунку для американської компанії.

    Першим кроком в створенні бізнесу в Америці є вибір правової форми компанії. Ви можете створити корпорацію, партнерство, суб’єкт малого підприємництва, LLC (компанія з обмеженою відповідальністю) або іншу форму відповідно до своїх потреб і цілей. Кожен тип має свої особливості та обмеження, тому важливо ретельно вивчити їх перед вибором.

    Варто пам’ятати, що Сполучені Штати складаються з 50 штатів, і кожен штат має свої власні правила і ставлення до бізнесу. Вибір правильної юрисдикції може суттєво вплинути на оподаткування, регулювання та інші аспекти вашого бізнесу.

    Після вибору правової форми та юрисдикції вам потрібно буде зареєструвати ваш бізнес. Це може вимагати подачі необхідних документів до відповідних органів і сплати реєстраційних внесків.

    Для оподаткування та інших податкових питань вам потрібно отримати ідентифікаційний номер роботодавця (EIN) від Інтернальної служби доходів (IRS). Цей номер буде використовуватися для ідентифікації вашого бізнесу.

    Відкриваємо банківський рахунок — що для цього потрібно?

    Для ведення фінансових операцій вам знадобиться банківський рахунок. 

    • Спочатку виберіть банк, який відповідає вашим потребам. Розгляньте різні банки, їх послуги та вимоги до клієнтів.
    • Зверніться до вибраного банку та подайте заявку на відкриття банківського рахунку. Зазвичай ви повинні надати інформацію про компанію, її власників і діяльність.
    • Потрібно буде надати необхідні документи, такі як статут компанії, ідентифікаційні документи власників та іншу важливу інформацію.
    • Після розгляду вашої заявки вам нададуть можливість зустрітися з представником банку для підписання необхідних документів.
    • Після успішного відкриття рахунку ви отримаєте банківські реквізити, включаючи номер рахунку та іншу інформацію.

    Після відкриття компанії і отримання банківського рахунку вам потрібно буде вести облік фінансових операцій вашого бізнесу та подавати податкову звітність. Органи США вимагають від підприємців ведення обліку всіх фінансових транзакцій та їх звітності для оподаткування.

    Залежно від виду діяльності вашого бізнесу, вам може знадобитися отримання спеціальних ліцензій та дозволів. Переконайтеся, що ви вивчили всі вимоги та вчасно подали заявки на отримання необхідних дозволів.

    Важливо оточити себе фахівцями, які допоможуть вам з різними аспектами ведення бізнесу в Америці. Це можуть бути бухгалтери, юристи, консультанти з оподаткування та інші спеціалісти, які зможуть надати вам необхідні поради та підтримку.

    Звісно, можна спробувати пройти весь цей шлях самостійно, але в цьому випадку це займе у вас набагато більше часу. Або довіртесь професіоналам, які спеціалізуються на відкритті компаній в США. 

     

    Добавить комментарий

    Картины Карпачова от Strateg – как работает суггестивно-проективная арттерапия?

    Стресс, тревога и эмоциональная перегрузка стали нашими постоянными спутниками. От этого страдают и наши дети, которые не всегда могут словами объяснить свое внутреннее состояние. В таких случаях на помощь приходит суггестивно-проективная арттерапия, сочетающая в себе элементы искусства, психотерапии и суггестии.  Что такое суггестивно-проективная арттерапия? Суггестивно-проективная арттерапия – это метод психотерапии, основанный на использовании искусства для […]

    Тонирование фар пленкой: преимущества и недостатки

    Оклейка фар пленкой становится все популярнее среди владельцев авто. Рассказываем, зачем она нужна, а также какие есть плюсы и минусы  у процедуры, чтобы вам было легче принять решение касательно тюнинга авто.  Тонирование фар пленкой из полиуретана обеспечивает защиту оптики от механических повреждений, таких как сколы и царапины, и воздействия ультрафиолета. Однако, в отличие от прозрачной […]

    ТОП 10 лучших электромобилей для покупки в 2024

    Электрокары завоевывают все больше сторонников. Экологические соображения, а также все более жесткие нормы выбросов могут подтолкнуть людей к их покупке. Однако определить лучший электромобиль в 2024 году может быть непросто, ведь каждый из них по-своему хорош. В этом списке все автомобили заслуживают внимания, а купить авто из списка или другие качественные электромобили https://atl.ua/autosale/elektromobili рекомендуем в ATL. Рейтинг электромобилей 2024 […]

    Для чего предназначена ручная ленточная пила для разделки туш?

    В процессе убоя КРС и свиней и последующей обработки сырья часто возникает необходимость разделения туш на полутуши или разрезания больших кусков мяса, в том числе с костями либо замороженного, на более мелкие. Для таких операций предназначена пила для распиловки туш, цена на которую приведена в каталоге компании Розфуд. Этот эргономичный инструмент с мощным электромотором и высокой производительностью […]